info@viptuotanto.fi  VIP-Tuotanto - Hauskuutta juhliin jo vuodesta 1987

Soita klo 9-19 pikapalveluumme:

NÄIN ONNISTUT

Tässä muutama vinkki joista voi olla hyötyä kun järjestät juhlia.

Anna ennakkotietoja

Antamasi tiedot nopeuttavat palveluasi ja aikaa säästyy. Kerro juhlan aihe ja kohde, päivämäärä, kellonaika, paikkakunta, arvioitu yleisömäärä, ikähaarukka, naiset/miehet, ja omat toivomuksesi yhteydenottolomakkeella. Tästä. Lue ennen klikkaustasi myös alla olevat vinkit.

Juhlapaikan järjestelyt

Juhlapaikan järjestelyillä on iso merkitys hauskan tunnelman luomisessa. Pienillä jutuilla voi varmistaa hyvän tunnelman syntymisen. Joskus juhlatila voi olla liian suuri yleisömäärään nähden. Sijoita silloin pöydät tiiviiksi kokonaisuudeksi. Mieluusti yksi tai useampi pitkä pöytä keskellä kuin monta erillistä sivuilla keskellä tyhjä tila. Käytä koristelua. Ilmapallot, kukat, kynttilät ja tilaan tuodut pienet puutkin tuovat tunnelmaa tyhjien seinien tilalle. Käytä sisääntulomusiikkia, vieraiden sisääntuloon menee joskus kauan. On kivempi jos aiemmin tulleet voivat kuunnella musiikkia kuin  jos salissa on täysin hiljaista.

Varmista että kaikki yleisöstä näkevät tilaamasi ohjelman. Laita pöydät pitkittäin esiintymispaikkaan nähden, näin kenenkään ei tarvitse olla selin esiintyjään. Ajoita esitys oikein. Pääsääntö on että virallinen osuus ja ruokailu ovat ensin ja ohjelma pää-ja jälkiruuan välissä tai jälkiruuan yhteydessä. Tässä asiassa esiintyjämme ovat asiantuntijoita .Myöhemmässä vaiheessa yleisö voi olla jo liian vauhdissa ja esitykset menevät harakoille.

Jos juhlassasi on yli 150 henkeä tai enemmän tai juhlatilasi seinät ovat betonia tai siinä on tila korkeus 3-10 metriä osittain tai koko tilassa muista mainita tästä viestissäsi. Koska esiintyjien yleisimpien äänentoistolaitteiden lisäksi voidaan tarvita ratkaisuja liian kaiun poistamiseksi ja äänen laadun parantamiseksi. Tämä on tärkeää koska puheet, juonnot ja esitys menee pilalle ja rahat hukkaan jos äänentoisto ei tue niitä.

Asiakastyytyväisyys

Paras mainoksemme olet Sinä. Haluamme toimia niin hyvin että otat uudelleen yhteyttä ja suosittelet palveluitamme myös muille.