Stand Up Kokit

Yllätysohjelmien ykkönen!

Suomen hauskimmaksi erikoisohjelmaksi mainittu Stand up- Kokit on monipuolinen ja vauhdikas naurupaketti. Täynnä tiivistä stand up- ja vitsitykitystä. Yleisö napataan musiikkiin mukaan kun tutut biisit on sanoitettu uusiksi. Eikä tässä vielä kaikki. Vaikka kaikki nauraa jo ihan kippurassa, tulee yllätys vielä kerran. Paikalle saapuvat julkkikset, ja presidentit, Sauli, Tarja ja Putin, ja show huipentuu loistavaan imitointiin. Kesto 45-50 minuuttia, ja taputtamalla saa bonukset päälle. Juontaminen, juhlien seremoniamestarin työt ja tuote-esittelyt onnistuvat kokeiltamme myös hauskasti ja monipuolisesti. Vuonna 2016 he toteuttivat mm. valtakunnalliselle ruokatukkuketjulle suuret kaupungit kattaneen asiakaskiertueen. Varaa esitys hyvissä ajoin ja katso iloinen palaute tilaajilta.


Tekijät: Vesa Ruuska ja Tapani Puranen.
Esityksen kesto noin 30 - 45 min.

Palautetta asiakkaaltamme:

Olitteko tyytyväisiä esitykseen?

Erittäin tyytyväinen, se ylitti kaikki ennakko-odotukset. Kokit tarjoilivat juomia yms. ja olivat paljon kauemmin paikalla kun olin osannut odottaa. Esitys oli yllätys 50 v sankarille ja se onnistui koska hän ei missään vaiheessa kyseenalaistanut kokkien puuhastelua vaan oletti heidän kuuluvan pitopalvelun henkilökuntaan.
Osasivat hommansa ja esitys oli ajankohtaisiin aiheisiin muokattu sekä oli otettu hyvin huomioon sankarin ammatti, kotikunta ym., esitys oli todella hyvä ja vieraat kehuivat ja kyselivät mistä olen heidät hommannut esiintymään.
 
Marja Rajala, Lempäälä 3.8.2015

--------

Hei! 

Kokit olivat ehdottomasti onnistunut valinta ja ajatellen, että valinta tapahtui aivan sattumanvaraisesti. Naurua riitti ja kaikki kommentit tilaisuuden jälkeen olivat positiivisia.
Voin/voimme suositella ehdottomasti stand Up kokkeja muille  yhdistyksille ja yhteistyö kumppaneille.

Syysterveisin Raija Metsälampi JHL yhd 348
Anjalantie 2 a 9
00550 Helsinki 

--------

Hei!

Juhlat menivät hyvin ja kokeista pidettiin. Naurua kyllä piisasi. Kiitokset esiintyjille.

Terveisin Tanja

Tanja Kalliola
kehitysjohtaja
Loimijoen Kuntapalvelut Oy

MAKEAT NAURUT JUHLIISI TÄSTÄ, TUTUSTU JA TILAA!

  

Kerro meistä kavereillesi