info@viptuotanto.fi  VIP-Tuotanto - Hauskuutta juhliin jo vuodesta 1987

Soita klo 9-19 pikapalveluumme:

HINNAT ALKAEN 750e

Viptuotanto on edullinen, taiteilijoiden omistama suoramyyntitoimisto. Palkkiot menevät pääosin suoraan taiteilijoille.Toimiston kulut kattavat nettisivujen ylläpidon , tarjousten teon ja palkanmaksun kulut. Asiakkaidemme luottamuksesta kertoo myös se, että olemme olleet alalla vuodesta 1987.

Hintaluokka 750-1500€

Tässä hintaluokassa ovat pääosin yhden esiintyjän  yksityishenkilöiden syntymäpäivillä ja häissä tapahtuvat esitykset .Matkoista, yöpymisestä ja esivalmistelusta riippuen.

Hintaluokka  1500-2500€

Tässä hintaluokassa ovat kahden henkilöt toteuttamat 30-45 minuutin erikoisohjelmat,joiden sisältöä valmistellaan asiakkaan kanssa.

Antamamme tarjoushinta sisältää aina kaikki kulut. Palkat, sotut, eläkkeet verot, vakuutukset, matkat, yöpymiset. Esiintyvien taiteilijoiden esityksistä ei peritä alvia. Hintoihin sisältyy myös matkoihin käytetty aika, roudaukset ja odottelu juhlapaikalla. Neuvontapalvelu on asiakkaille ilmaista. Kaikki esiintyjämme ovat ammattilaisia . Huomaat sen myös siitä että, he tulevat aina ajoissa, osaavat huomioida myös yleisön, vieraat ja henkilökunnan ja tekevät valmistelutyönsä muita häiritsemättä.

Pyydä tarjous tästä!