Poliisin yllätysratsia

Tee kunnon yllätys ! Kaksi poliisia keskeyttää juhlasi. Tullin pyynnöstä tarkastetaan onko juhlajuomat tulleet omaan käyttöön tai tuodaan ylinopeussakkoja yms.
Kostaapelin nähtyä vielä yleisön joukossa “vanhoja tuttujaan” nousee nauru ja tunnelma kattoon. Monipuolisessa ohjelmapaketissa on  keski-ikäiselle yleisölle sopivat stand up-jutut, hauskat musiikkiparodiat ja huippu hyvin tehty imitointiosuus, jossa juhlaasi tulevat myös tutut julkkikset ja presidentit,Sauli,Tarja sekä Putin. Shown kesto 35-45 min ja taputtamalla saa lisää. Sopii erityisen hyvin syntymäpäiville ja yritysjuhliin joihin halutaan jotain uutta. Takuu hauskaa.
 
Showsta on myös yhden poliisin versio, jossa konstaapeli Reinikaisen kaksoisolento “puhhuu airolla Mansen murteella pualen tunni vitsipläjäyksen ja ylleisö saa nauraa veret silmissä.”


Ota yhteys “Poliisiin“ Tästä.


ANNE SUOSITTELEE POLIISIA

Kiiitos kiitos ja juhlat meni yli odotusten. Odottelen tässä ja olen saanutkin osan valokuvista ja ajattelin laittaa kiitokset kuvien kera. Poliisi sai yleisön varauksettoman suosion ja itse ihailin ammattitaitoa.

Kaikki oli niin ajateltu ja toteutettu, ettei pienintäkään moitetta ole. Poliisi oli ajoissa, kamat paikoillaan huomaamatta, jutut eivät olleet liian härskejä, eikä politiikkaan puututtu, vaan henkilöt käsiteltiin hienosti henkilöinä. Kaiken lisäksi se kirjaimelllisesti LOISTAVA lahja. Olen jo jakanut useammalle teidän yhteystietoja ja uskon että hälyytyksiä riittää.

Kiitos.

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

www.kiinteistokauppiaat.com

ANNE PITKÄ YKV LKV

anne.pitka@kiinteistokauppiaat.com

+358 40 5948866


Anne
 

Oikeushallinnon hyväksyntä

Kiitos mahtavasta esityksestä. Olen saanut vain positiivista palautetta, Kaikilla oli tosi hauskaa ja vitsit upposi. Jopa jäyhäksi olettamani mieshenkilöt nauroivat ääneen hekotellen. Voimme suositella sitä ilman muuta muillekin.

Eevaleena Matinlassi
Oikeushallinnon toimihenkilöt


Toivo hehkuttaa Poliisiratsiaa

Kyllä oli mahtava esitys, asiakkaani ja yhteistyökumppanit olivat kaikki hämillään ja innoissaan onnistuneesta esiintymisestä, kaikki kiittelivät ja ihmettelivät, mistä olin keksinyt tällaisen esiintymisen. Suuret KIITOKSET vielä esiintyjille.

Toivo Degerstedt
Ahmoon Vesi ja Lämpö Oy

MAKEAT NAURUT JUHLIISI TÄSTÄ, TUTUSTU JA TILAA!

  

Kerro meistä kavereillesi