info@viptuotanto.fi  VIP-Tuotanto - Hauskuutta juhliin jo vuodesta 1987

Soita klo 9-19 pikapalveluumme:

Poliisin yllätysratsia

Tee kunnon yllätys ! Kaksi poliisia keskeyttää juhlasi. Tullin pyynnöstä tarkastetaan onko juhlajuomat tulleet omaan käyttöön tai tuodaan ylinopeussakkoja yms.
Kostaapelin nähtyä vielä yleisön joukossa “vanhoja tuttujaan” nousee nauru ja tunnelma kattoon. Monipuolisessa ohjelmapaketissa on  keski-ikäiselle yleisölle sopivat stand up-jutut, hauskat musiikkiparodiat mm. Hurriganes,Tuomari Nurmioja ja Cheek. Huippu hyvin tehdyssä imitointiosuudessa juhliisi tulevat myös Juha Sipilä ja presidentit Sauli ja Tarja, sekä joukko julkkiksia. Shown kesto 35-45 min ja taputtamalla saa lisää. Sopii erityisen hyvin syntymäpäiville ja yritysjuhliin joihin halutaan jotain uutta. Takuu hauskaa.Ota yhteys “Poliisiin“ Tästä.


Hanna Taloushallintoliitosta kiittää

Hei
Kiitos! Tämä oli erittäin hyvä ohjelmanumero illalle ja kaikki toimi hienosti!
Kaikki kommentit, jotka sain olivat positiivisia ja minusta ainakin näytti, että kaikilla oli tosi hauskaa! 

Ystävällisin terveisin 

Hanna Huovinlahti 

TALOUSHALLINTOLIITTO 
Salomonkatu 17 A 11.krs 00100 Helsinki

Nina ja Syöpäsairaala Socrates kiittää

HEI! 

Kiitos poliiseille suuresti, ihan huippu show ja esityksen jälkeen oli posket nauramisesta kipeät!!
Tässä muutamat kuvat. 

Nina Uusitalo Syöpäsairaala Docrates henkilökunta

ANNE SUOSITTELEE POLIISIA

Kiiitos kiitos ja juhlat meni yli odotusten. Odottelen tässä ja olen saanutkin osan valokuvista ja ajattelin laittaa kiitokset kuvien kera. Poliisi sai yleisön varauksettoman suosion ja itse ihailin ammattitaitoa.

Kaikki oli niin ajateltu ja toteutettu, ettei pienintäkään moitetta ole. Poliisi oli ajoissa, kamat paikoillaan huomaamatta, jutut eivät olleet liian härskejä, eikä politiikkaan puututtu, vaan henkilöt käsiteltiin hienosti henkilöinä. Kaiken lisäksi se kirjaimelllisesti LOISTAVA lahja. Olen jo jakanut useammalle teidän yhteystietoja ja uskon että hälyytyksiä riittää.

Kiitos.

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

www.kiinteistokauppiaat.com

ANNE PITKÄ YKV LKV

anne.pitka@kiinteistokauppiaat.com

+358 40 5948866


Anne
 

Oikeushallinnon hyväksyntä

Kiitos mahtavasta esityksestä. Olen saanut vain positiivista palautetta, Kaikilla oli tosi hauskaa ja vitsit upposi. Jopa jäyhäksi olettamani mieshenkilöt nauroivat ääneen hekotellen. Voimme suositella sitä ilman muuta muillekin.

Eevaleena Matinlassi
Oikeushallinnon toimihenkilöt

Toivo hehkuttaa Poliisiratsiaa

Kyllä oli mahtava esitys, asiakkaani ja yhteistyökumppanit olivat kaikki hämillään ja innoissaan onnistuneesta esiintymisestä, kaikki kiittelivät ja ihmettelivät, mistä olin keksinyt tällaisen esiintymisen. Suuret KIITOKSET vielä esiintyjille.

Toivo Degerstedt
Ahmoon Vesi ja Lämpö Oy

MAKEAT NAURUT JUHLIISI TÄSTÄ, TUTUSTU JA TILAA!

Kanta-Helsingin Yrittäjien juhlissa rosvot nauroivat poliiseille.

"Kiitos vielä kerran mahtavasta esityksestä Hyvinkään Caravaanareiden 40v-juhlissa. Meillä oli tosi hauskaa!" - Sirkka Miettinen SF Caravan Hyvinkää