ILTALEHDEN TOIMITTAJA- UUSI NAURUPOMMI!

Vieraasi huomaavat kun juhlaasi tullut toimittajan näköinen tyyppi räpsii heistä kuvia. Kameran hihnassa lukee teksti ILTALEHTI.

Vakuuttava huijarimme kiertelee vieraiden joukossa kysyy lupaa pieneen haastatteluun jossa hän esittää kysymyksiä suomalaisten juhlimisesta, pukeutumisesta, juhlan isännästä tai emännästä, suosikkiruuista ja juomista. Jälkiruuan aikaan hän kysyy lupaa näyttää muutamia ottamiaan kuvia ja huippuhauska 30-40 min stand up show alkaa. Juhlavieraista ja isännistäkin on tullut otettua kuvia oudoissa tilanteissa ja naurulle ei tule loppua.

Asiakaspalautetta:

Kiitos viimeisestä :)

Palaute oli huippuhyvää, kiitettävää.... loppuillasta osa  sanoi että heti kyllä arvasivat että kyseessä on ostettu toimittaja, mutta kyllä kun seurasin tilannetta sivusilmällä, niin suurimpaan osaan tämä meni kyllä läpi ihan täydestä :) Vasta siinä lopussa ennen  numeroa, porukka rupesi empimään, josko olisi sittenkin joku muu kuin oikea toimittaja. Lööpit on kaikki laitettu kehyksiin jokaisen omalle seinälle, niistä jäi kivat muistot. Pidämme teidät varmasti mielessä, kun taas rupeamme suunnittelemaan ensi kesän juhlia :)

Ulla Hellsten
TH-isännöinti Oy

MAKEAT NAURUT JUHLIISI TÄSTÄ, TUTUSTU JA TILAA!

  

Kerro meistä kavereillesi